Val av flyttfirma i Stockholm - Hur väljer man rätt bland alla flyttfirmor?

När du bestämmer dig för att få flytthjälp i Stockholm är det viktigt att hitta ett företag som uppfyller de krav och önskemål som du kan tänkas ha.

Ett tips är att fokusera på fem huvudfaktorer: pålitlighet, erfarenhet, kostnad, tillgänglighet och service.

I denna guide ger vi ovärdeliga råd som vi har lärt oss är viktiga för kunder och samtidigt är i linje med vad vi står för och hur vi arbetar.

Pågående flytt med vår flyttfirma

Pålitligt företag - Hitta flyttfirma man kan lita på

Det är viktigt att hitta en flyttfirma man kan lita på, bland annat för att dina saker ska hanteras med omsorg och undvikas att skadas i flytten. Men även för alla olika delar man behöver förhålla sig till i en flytt, exempelvis andras scheman man behöver anpassa sig till vid exempelvis överlämning av nycklar eller att man behöver vara ute ur sin tidigare fastighet en viss tid. Eller bara så enkelt som att flyttfirman ska dyka upp en viss dag eller tidpunkt. Ingen vill stå redo för en flytt utan att den anlitade flyttfirman dyker upp.

Hur kontrollerar man detta?

Om ditt val av flyttfirma baseras på referenser av vänner eller bekanta, så får man i många fall hoppas att deras upplevelse, blir densamma som sin egna. Ett sätt som brukar vara bättre och mer tillförlitiligt är att se företagets omdömen och betyg. På många omdömessidor, är recensioner opartiska och skrivna av tidigare, riktiga kunder. Här får du en klar bild hur en mängd andra kunder har upplevt flyttfirman, vilket brukar ge en ganska rättvis bild på vad du kan förvänta dig. Se upp för omdömen och betyg som inte är skrivna av riktiga personer och ha med mängden omdömen i din bedömning.

Därför är Flyttservice Stockholm en pålitlig flyttfirma

Vi som arbetar på Flyttservice Stockholm är stolta i de arbeten och projekten som vi utför, vilket i sin tur visar sig i våra omdömen. Ta en titta nedan själv och bedöm sen!

Flyttservice Stockholm
4.9
Baserat på 73 recensioner
powered by Google
Peter Pan (FROSTh)Peter Pan (FROSTh)
13:21 27 Sep 23
N WallinN Wallin
10:08 22 Sep 23
Allt var bra och tjänsten levererades som överenskommet. Hade problem att få in en möbel i hissen då den var för stor men killarna löste det på ett smart sätt och allt flyttades utan några problem alls. Killarna var försiktiga med grejorna och allt kom fram utan en skråma. Om ni ska flytta så använd denna firma.
Shuai ZhuShuai Zhu
13:20 11 Sep 23
Bra!
Emma BrovallEmma Brovall
06:34 28 Aug 23
Torbjörn KlingaTorbjörn Klinga
03:11 18 Aug 23
Flyttservice Stockholm är mycket pålitliga och genomförde en tömning och städning av en lägenhet på utsatt tid med väldigt gott resultat. Jag kan varmt rekommendera deras tjänster.
Zz CyganZz Cygan
05:32 11 Aug 23
Kan rekommendera flyttservice killarnaVäldigt duktiga som snabbt fick överblick över flytten.Det gick snabbt smidigt och de jobbade effektivt från källare o lägenhet till magasinering.De hade god service känsla.Och jag är supernöjd med helheten.Mvh från Vasastan
Isabelle PrytzIsabelle Prytz
08:20 20 Apr 23
Supernöjd med deras proffsiga service, trevligt bemötande med snabba svar. Toppenbra utfört arbete och väldigt noggrant städat. Jag kommer definitivt anlita de igen och jag kan varmt rekommendera den här flytt/städ-firman!
js_loader

Erfarenhet - har företaget historik av flyttar?

Även erfarenhet av utförda flyttar är något som är bra att ha i åtanke när man beslutar vilken flyttfirma man ska anlita. Även här går det bra att se på tidigare recensioner och mängden inskickade betyg för att skapa en klarare bild hur väletablerad flyttfirman är.

Hur länge har företaget utfört flyttar?

Här kan man försöka ta reda på hur länge företaget har funnits. Ofta kan man titta detta genom externa källor, men de flesta flyttfirmorna väljer att marknadsföra detta direkt på sin hemsida.

Om ni är ute efter en erfaren aktör är vi på Flyttservice Stockholm ett bra alternativ, eftersom att vi har varit igång sedan 2008. Tittar man i det större perspektivet, så har vi en samlad erfarenhet bland oss som arbetar här som sträcker sig betydligt längre än så dessutom.

Kostnad - Hitta en flyttfirma som passar din budget

Kostnaden för en flytt är en viktig del för de flesta när man behöver flytthjälp. Även om många ofta glömmer bort tiden man tjänar in på att anlita en flyttfirma, så behöver kostnaden passa in i ens budget. Innan du gör ditt val, är det en fördel att gå igenom alla delar för att undvika missförstånd eller eventuella extrakostnader som skulle kunna tillkomma. Även betalsätt kan vara en bra sak att ha i åtanke och ha koll på, så att man inte hamnar i en dålig sits om du förväntat dig att få en faktura istället för betalning på plats.

Fastpris eller timdebitering?

Hur man blir debiterad varierar beroende på vilket företag man väljer att anlita. Den vanligaste skillnaden brukar vara om man kör med en flyttfirma med fastpris eller timpris. Vid fastpris bestäms kostnaden på förhand och tas fram genom att beräkna hur mycket arbete som behöver genomföras. Ofta baseras detta på vad man som beställare förklarar innan man får offerten eller prisförslaget. Om du som kund, skulle ge "felaktig" information om exempelvis adress, storlek på bohag eller hur omfattande flytten är, kan man eventuellt behöva betala mer än vad man ursprungligen kommit överens om.

Vid timpris debiteras man per timma vilket innebär att man "slutar betala" när flyttfirman är klar. Här är det ändå bra att fråga hur länge flytten är planerad på att pågå och vad slutkostnaden landar på. Skulle flytten gå snabbare än förväntat, så kan man tjäna in på detta.

Vissa företaget, debiterar även för utkörningsavgifter och startkostnader, fråga alltid innan för att inte hamna i en obekväm sits.

Vad gäller när man anlitar oss som flyttfirma?

När man anlitar oss på Flyttservice Stockholm, använder man en otroligt prisvärd och billig flyttfirma, som inte tummar någonting på kvalitén. Oss kan du anlita från 499kr/h, eller ett fastpris om du hellre önskar det.

Vi tror starkt på en tydlig och transparent prisbild, eftersom att detta moment är något som kan irritera kunder. Om du känner dig minsta osäker eller fundersam över kostnader, tveka inte på att fråga oss!

Fyll i formuläret nedan och ta kontakt med oss direkt för att få en personlig och kostnadsfri offert!

  - Ditt namn

  - Din epost

  - Telefon

  - Önskat datum

  - Ditt ärende

  - Meddelande

  - Postnummer

  - Adress

  Tillgänglighet - Det behöver passa ditt schema

  Tillgänglighet är en avgörande faktor som kan påverka hela din flyttupplevelse. En flyttfirma som är tillgänglig när du behöver dem ger inte bara en känsla av pålitlighet utan öppnar också möjligheten för en smidigare och mer anpassad flytt. Här är några aspekter av tillgänglighet som är viktiga att överväga:

  Anpassning till dig

  En pålitlig flyttfirma bör kunna anpassa sig till din tidslinje och arbeta enligt ditt schema. Det kan vara avgörande, särskilt om du har specifika tidsbegränsningar eller omständigheter som kräver en noggrann planering. Fråga företaget om deras flexibilitet och förmåga att anpassa sig till olika tidpunkter för att säkerställa att de kan uppfylla dina behov.

  Hantera ändringar i schemat

  Livet är ibland oförutsägbart, och det kan uppstå ändringar i dina planer. En bra flyttfirma är kapabel att hantera sådana ändringar med flexibilitet och professionell anpassning. Det kan inkludera att byta datum, ändra mängden gods som ska flyttas eller andra oväntade händelser. Fråga hur företaget normalt hanterar sådana situationer för att vara säker på att de kan möta eventuella justeringar i din flyttplan.

  Flyttfirma kvällar/helger

  Det kan vara användbart om företaget erbjuder olika bokningsalternativ, inklusive kvällar eller helger, för att anpassa sig till din egen arbetssituation och tidtabell. Om ni har liknande önskemål, kan vi på Flyttservice Stockholm tillgodose dessa på ett bra sätt!

  Service - Glöm inte bemötandet!

  Att välja en flyttfirma som erbjuder en högkvalitativ service är avgörande för en smidig och stressfri flyttupplevelse.

  Detta märks av ganska tydligt, om du redan vid första kontakten med en flyttfirma känner att det skaver, kan detta vara ett tecken att service inte är prio ett för dem.

  Utöver att detta är trevligt i sig, så kommer en bra service bidra till att minskad stress, ökad trygghetskänsla och en övergripande bättre upplevelse.

  Snabb respons och kommunikation

  En tillgänglig flyttfirma bör vara snabb att svara på dina förfrågningar och tydlig i sin kommunikation. Snabb respons på frågor eller begäran om information skapar förtroende och ger dig lugn inför din flytt. Kommunikationen mellan dig och flyttfirman bör vara smidig och transparent för att undvika missförstånd och osäkerheter.

  När du anlitar oss på Flyttservice, har du alltid en kontaktperson, som kan hjälpa dig att besvara eventuella funderingar på resans gång, både före och under flytten.

  Redo för att flytta?

  Vi hoppas att denna guide har hjälpt dig att kunna fatta mer grundade beslut och att du tillslut får en bra flyttupplevelse.

  Om du har några som helst funderingar på hur vi arbetar, vill få ett kostnadsförslag så går det bra att ta kontakt med oss idag för att ta första steget mot en problemfri flytt!

  stadarska
  flytthjalper

  Redo för ett riktigt proffsigt resultat?
  Tveka inte att kontakta oss!