Företagsflytt i Stockholm

Flytta utan avbrott för verksamheten med oss på Flyttservice Stockholm

Flyttservice Stockholm
4.9
Baserat på 73 recensioner
powered by Google
js_loader

När det kommer till företagsflytt i Stockholm är det avgörande att ha en pålitlig och erfaren flyttfirma vid sin sida. Här kommer vi på Flyttservice Stockholm in i bilden. Med lång erfarenhet och expertis inom kontorsflytt har vi etablerat oss som en pålitlig partner för företag som söker en smidig och effektiv flyttupplevelse.

Med skräddarsydda lösningar, pålitlighet och enastående kundservice är Flyttservice Stockholm det självklara valet för företag som planerar en företagsflytt i Stockholm.

Varför välja oss för kontorsflytt i Stockholm när ditt företag ska flytta?

Erfarenhet och expertis inom företagsflytt

Flyttservice Stockholm kan stoltsera med en lång erfarenhet inom branschen för företagsflytt i Stockholm. Med många framgångsrika projekt i bagaget har vi utvecklat en djup förståelse för de specifika utmaningarna och kraven som följer med att flytta ett företag. Vidare har vi på Flyttservice Stockholm byggt upp en omfattande expertis och kompetens inom företagsflyttar. Deras team består av erfarna flyttproffs som har den nödvändiga kunskapen och färdigheterna för att hantera alla aspekter av företagsflytten på ett professionellt och effektivt sätt.

Skräddarsydda lösningar för företagets behov

En av de framstående styrkorna hos oss är att vi tar oss an och ser varje flyttprojekt som unikt. Vi skapar skräddarsydda flyttplaner som tar hänsyn till varje företags unika behov, tidsramar och deadlines. Vi förstår att varje företag är annorlunda och kräver en individuell strategi för att uppnå en framgångsrik flytt. Oavsett om det handlar om en mindre kontorsflytt eller ett större företagsflytt i Stockholm, kan Flyttservice Stockholm hantera det. Vi har kapaciteten som krävs för att smidigt genomföra både små och stora flyttar samt se till att ingenting lämnas åt slumpen.

Vårt företag är tillgängliga och pålitliga

När det gäller att hålla tidsplaner och leverera en smidig kontorsflytt i Stockholm är vi punktliga och pålitliga. Vi förstår vikten av att företagets verksamhet inte får avbrytas i onödan och arbetar aktivt för att säkerställa att flytten genomförs inom överenskomna tidsramar. Detta kan exempelvis vara att vi utför flytten utanför era öppettider, exempelvis under kvällar eller helger. Eller att vi säkerställer att allting är på plats inför nästkommande arbetsdag. Vi strävar efter att vara tillgängliga för våra kunder under hela flyttprocessen.

Vi finns där för att svara på frågor, ge support och hantera eventuella bekymmer som kan uppstå längs vägen. Genom att vara närvarande och tillgängliga skapar vi förtroende och trygghet för sina kunder under hela flyttprocessen.

Vi genomför kontorsflyttar i Stockholm säkert

Alla våra kunder och flyttar täcks av försäkringar, för er och vår trygghet. Delvis har vi en försäkring för hantering av gods och bohag, men även en försäkring för själva transporten. Givetvis strävar vi alltid efter att utföra så gott som fläckfria företagsflyttar, men att se till att försäkring ingår i våra priser är för oss en självklarhet.

Flyttbil Flyttservice stockholm

Betyg och omdömen

Läs gärna mer om vad våra tidigare kunder berättar om sin flytt och erfarenhet av oss.

Flyttservice Stockholm
4.9
Baserat på 73 recensioner
powered by Google
Peter Pan (FROSTh)Peter Pan (FROSTh)
13:21 27 Sep 23
N WallinN Wallin
10:08 22 Sep 23
Allt var bra och tjänsten levererades som överenskommet. Hade problem att få in en möbel i hissen då den var för stor men killarna löste det på ett smart sätt och allt flyttades utan några problem alls. Killarna var försiktiga med grejorna och allt kom fram utan en skråma. Om ni ska flytta så använd denna firma.
Shuai ZhuShuai Zhu
13:20 11 Sep 23
Bra!
Emma BrovallEmma Brovall
06:34 28 Aug 23
Torbjörn KlingaTorbjörn Klinga
03:11 18 Aug 23
Flyttservice Stockholm är mycket pålitliga och genomförde en tömning och städning av en lägenhet på utsatt tid med väldigt gott resultat. Jag kan varmt rekommendera deras tjänster.
Zz CyganZz Cygan
05:32 11 Aug 23
Kan rekommendera flyttservice killarnaVäldigt duktiga som snabbt fick överblick över flytten.Det gick snabbt smidigt och de jobbade effektivt från källare o lägenhet till magasinering.De hade god service känsla.Och jag är supernöjd med helheten.Mvh från Vasastan
Isabelle PrytzIsabelle Prytz
08:20 20 Apr 23
Supernöjd med deras proffsiga service, trevligt bemötande med snabba svar. Toppenbra utfört arbete och väldigt noggrant städat. Jag kommer definitivt anlita de igen och jag kan varmt rekommendera den här flytt/städ-firman!
js_loader

Kontakta oss och berätta mer om vad du behöver hjälp med!

Få offert av vår flyttfirma idag!

Ta kontakt med oss direkt via telefon eller skicka in din förfrågan via formuläret nedan, så ger vi er en personlig offert för din flytt!

Ring oss direkt på:

BEGÄR GRATIS OFFERT

  - Ditt namn

  - Din epost

  - Telefon

  - Önskat datum

  - Ditt ärende

  - Meddelande

  - Postnummer

  - Adress

  Företagstjänster som vi erbjuder

  Flyttplanering och koordinering

  Vi tar fram en detaljerad flyttplan som tar hänsyn till ert företags specifika behov och krav. Genom att noggrant analysera flyttens omfattning och tidsramar utformar vi en plan som säkerställer en smidig övergång till den nya platsen. En välorganiserad flyttplan är avgörande för att minimera avbrott i företagets verksamhet.

  Möbelmontering samt installation

  Många väljer att ta hjälp av oss för att hantera möbelmontering och installation på den nya platsen. Oavsett om det handlar om kontorsmöbler, teknisk utrustning eller andra anpassade installationer, kan de se till att allt blir korrekt monterat och installerat enligt företagets önskemål. Detta gäller både på de tidigare kontoret, samt den nya lokalen.

  Med oss vid rodret kan ni som företag vara säkra på att de får en omfattande flytthjälp. Våra tjänster omfattar allt från flyttplanering och koordinering till förpackning, märkning, möbelmontering och installation. Med vår expertis och erfarenhet kan man lita på att varje aspekt av flyttprocessen hanteras på ett professionellt och effektivt sätt. Vilket skapar en trygghet för dig som kund och ger en möjlighet att fokusera på sin kärnverksamhet.

  Förpackning och märkning

  Genom oss på Flyttservice Stockholm kan ni få hjälp med förpackning och märkning av företagets tillgångar för att säkerställa deras säkerhet och skydd under flytten. Vi vet hur man hanterar olika typer av föremål, inklusive ömtåliga och värdefulla tillgångar. Vi ser även till att varje föremål är tydligt märkt för enkel identifiering och korrekt placering vid den nya platsen.

  Flyttplanering och koordinering

  I samband med flytten utför vi även en flyttstädning av ert tidigare utrymme och lokal.

  Om du som företagare behöver hjälp mer regelbunden städning, kan vi även hjälpa er med detta. Vi har stor erfarenhet inom detta område. Vi arbetar bland annat med Happy Socks, Nyheter24 och många fler!

  Utöver företagsflyttar, erbjuder vi även:

  STÄDNINGFLYTTSTÄDNING

  Att på egen hand utföra flyttstädning på rätt sätt är både svårt och tidskrävande. Därför erbjuder vi dig hjälp att utföra flyttstädning. Vi använder det bästa städmaterialet som ger det bästa resultatet på marknaden. Vi lämnar alltid tre dagars garanti på flyttstädning.

  Läs Mer >>

  STÄDNINGKontorsflytt

  När det handlar om företagsflytt i Stockholm är det viktigt att ha en pålitlig och erfaren flyttfirma vid sin sida. Vi har etablerat oss som en effektiv partner för företag som söker en smidig flyttupplevelse. Med skräddarsydda lösningar, tillförlitlighet och enastående kundservice är vi det självklara valet för företag som planerar en företagsflytt i Stockholm.

  Läs Mer >>

  STÄDNINGPRIVATSTÄD

  Du som privatkund kan anlita oss och utnyttja RUT-avdraget. Vi vet hur trevligt det är att komma hem till en nystädad bostad och erbjuder därför städhjälp så att du får möjlighet att lägga tid på sådant som är mycket roligare än städning. Vi strävar alltid efter att ge dig högsta möjliga kvalitet!

  Läs Mer >>

  STÄDNINGKONTORSSTÄD

  Driver du företag och vill anlita ett seriöst företag som kan hjälpa dig med kontorsstädning har du kommit rätt. Vi har stor erfarenhet inom detta område. Bland våra kunder finns välkända företag som Happy socks, Nyheter24, The Cords och många fler. Tveka inte - kontakta oss.

  Läs Mer >>

  stadarska
  flytthjalper

  Redo för ett riktigt proffsigt resultat?
  Tveka inte att kontakta oss!