Flyttfirma i Huddinge

Vi på Flyttservice Stockholm är dedikerade till att göra er flyttupplevelse så smidig och bekväm som möjligt, perfekt för flyttar i Huddinge. Vår flexibla inställning innebär att vi anpassar våra tjänster efter era specifika behov och önskemål, oavsett omfattningen av er flytt.

4.9 i Snittbetyg (se recensioner här)

Ingen utkörningsavgift

Seriös flyttfirma med hög kvalité!

Vi hjälper er i den utsträckningen som passar er

Vi förstår att varje flyttuppdrag är unikt, och vi är här för att anpassa våra tjänster efter era specifika behov och önskemål. Oavsett om ni behöver hjälp med hela flyttprocessen eller endast vissa delar av den, så står vi redo att bistå er på det sätt som passar er bäst. Er tillfredsställelse är vår främsta prioritet.

Våra heltäckande flyttjänster

Med vårt fokus på att erbjuda en komplett och heltäckande flyttupplevelse strävar vi alltid efter att täcka varje aspekt av er flyttresa. Våra tjänster sträcker sig från packning och säker transport till noggrann flyttstädning. Vi är här för att göra er bekymmer kring att flytta så få som möjligt och för att säkerställa att ni känner er trygga under hela processen.

Vad behöver du hjälp med?

Komplett flytthjälp

Ta hjälp av oss med packning (både ned och upp), all montering av möbler, hantering av alla lyft och självklart transporten till den nya bostaden. Läs mer om vad som ingår när man använder flyttfirma.

Vår flyttfirma under pågående flytt

Flyttstädning i Huddinge

De flesta anlitar oss för flyttstädning i samband med att vi får “flyttuppdraget”, men det går även bra att anlita oss separat för detta.

Läs även: Vad ingår i flyttstädning?

Flyttstädning

Endast bärhjälp

Om du vill hantera större delarna av flytten själv, så går det givetvis jättebra. Vi är erfarna att hantera tuffa och tunga flyttar och kan därför vara en avgörande del i er flytt och underlätta för alla fysiska moment.

Bärhjälp flyttlådor

Få prisförslag för flytt till eller från Huddinge

Vi vill underlätta för er genom att erbjuda kostnadsfria prisförslag för flyttar till eller från Huddinge. Genom att förstå era behov och budget kan vi skapa en plan som passar just er och era krav.

Låt oss hjälpa er att skapa en smidig och stressfri flyttupplevelse.

Karta över huddinge

Ring oss direkt 073-972 04 88

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort!

  - Ditt namn

  - Din epost

  - Ämne

  - Ditt meddelande

  Därför ska du välja oss som er flyttfirma

  Vi är inte bara en flyttfirma, vi är en del av er flyttresa. Med vår passion och erfarenhet strävar vi alltid efter att göra er flytt så smidig och problemfri som möjligt. Vi tar varje flytt personligt och ser till att varje detalj hanteras med omsorg och precision för att uppfylla era förväntningar.

  Låt våra kunder berätta

  Vi är stolta över att kunna dela våra tidigare kunders positiva erfarenheter och omdömen. Låt deras ord tala för sig själva när det gäller vår kompetens och dedikation till att leverera högkvalitativa flyttjänster i Huddinge.

  Flyttservice Stockholm
  4.9
  Baserat på 73 recensioner
  powered by Google
  Peter Pan (FROSTh)Peter Pan (FROSTh)
  13:21 27 Sep 23
  N WallinN Wallin
  10:08 22 Sep 23
  Allt var bra och tjänsten levererades som överenskommet. Hade problem att få in en möbel i hissen då den var för stor men killarna löste det på ett smart sätt och allt flyttades utan några problem alls. Killarna var försiktiga med grejorna och allt kom fram utan en skråma. Om ni ska flytta så använd denna firma.
  Shuai ZhuShuai Zhu
  13:20 11 Sep 23
  Bra!
  Emma BrovallEmma Brovall
  06:34 28 Aug 23
  Torbjörn KlingaTorbjörn Klinga
  03:11 18 Aug 23
  Flyttservice Stockholm är mycket pålitliga och genomförde en tömning och städning av en lägenhet på utsatt tid med väldigt gott resultat. Jag kan varmt rekommendera deras tjänster.
  Zz CyganZz Cygan
  05:32 11 Aug 23
  Kan rekommendera flyttservice killarnaVäldigt duktiga som snabbt fick överblick över flytten.Det gick snabbt smidigt och de jobbade effektivt från källare o lägenhet till magasinering.De hade god service känsla.Och jag är supernöjd med helheten.Mvh från Vasastan
  Isabelle PrytzIsabelle Prytz
  08:20 20 Apr 23
  Supernöjd med deras proffsiga service, trevligt bemötande med snabba svar. Toppenbra utfört arbete och väldigt noggrant städat. Jag kommer definitivt anlita de igen och jag kan varmt rekommendera den här flytt/städ-firman!
  js_loader

  Fakta om Huddinge

  Huddinge, en del av Huddinge kommun, är beläget i södra delen av Stockholms län och utgör en viktig del av den expansiva regionen. Med sin centralort i Huddinge centrum erbjuder området en perfekt balans mellan stadslivets bekvämligheter och närheten till naturen. Gränsande till Stockholm i norr erbjuder Huddinge en optimal kombination av stadspuls och naturupplevelser.

  Hur många bor i Huddinge?

  Huddinge är en stor kommun till ytan och har över 113 000 invånare. Skulle man dela in de olika kommundelarna i områden så ser fördelningen ut ungefär såhär:

  Mellersta vilket inkluderar Fullersta, Gladö Lissma, Högmora, Sjödalen, Snättringe och Stuvsta
  Nordvästra, vilket inkluderar Segeltorp, Kungens Kurva och Vårby.
  Sydvästra, vilket inkluderar Flemingsberg, Glömsta och Loviseberg.
  Östra, vilket inkluderar Länna, Skogås, Trångsund och Vidja Ågesta.

  Fördelningen av invånare ser ut som följande:
  Cirka 40% Mellersta Huddinge
  Cirka 18% Nordvästra Huddinge
  Cirka 20% Sydvästra Huddinge
  Cirka 22% Östra Huddinge

  Källa: Huddinge Kommun

  Fakta om Huddinge, tabell med invånare och bostadstyper

  Om oss

  FÖRETAG

  företag

  ViktorJ AB

  VD: Viktor Jouravlov
  Org. Nr.: 556952-4480


  F-Skatt: Registrerad
  Moms: Registrerad i Momsregistret
  Registreringsår: 2013

  TELEFON
  ADRESS