Företagsstädning

Vid flytt eller regelbunden städning av oss som städfirma i Stockholm

Driver du företag och vill anlita ett seriöst företag som kan hjälpa dig med kontorsstädning har du kommit rätt. Vi har stor erfarenhet inom detta område.

Bland våra kunder finns välkända företag som Happy socks, Nyheter24, The Cords och många fler.

Tveka inte - kontakta oss. Vi erbjuder alltid platsbesök till nya kunder och går då igenom alla detaljer som är viktiga förr just ert företag innan vi ger ett prisförslag.

Kontorsstädning i hela Stockholm

Kom igång med kontorsstädning med oss

För att påbörja er resa mot en välskött arbetsplats är det enkelt att komma igång med vår kontorsstädningstjänst. Ni kan antingen skicka in en förfrågan via vårt formulär eller kontakta oss direkt per telefon. Vi kommer snabbt att svara på era frågor och boka in ett platsbesök.

Under platsbesöket kommer vi att diskutera era specifika behov och önskemål för kontorsstädningen. Detta möjliggör en skräddarsydd service som passar perfekt för ert företags unika krav och förväntningar. Vi strävar alltid efter att erbjuda den mest passande lösningen för varje klient, och platsbesöket är första steget mot detta mål.

Vad ingår i kontorsstädning?

Städning av alla rum

Våra professionella städare kommer att rengöra och städa alla rum på kontoret, inklusive arbetsutrymmen, mötesrum och korridorer.

Städning av kök

Vi ser till att ert kök är rent och hygieniskt genom noggrann rengöring av ytor, diskbänkar, och vitvaror samt tömning av sopor.

Städning av badrum och toalett

Badrum och toaletter desinficeras och rengörs noggrant för att säkerställa en fräsch och hygienisk miljö för alla anställda.

Påfyllning av förbrukningsmaterial

Vi kontrollerar och fyller på förbrukningsmaterial såsom toalettpapper, handtvål och pappershanddukar för att säkerställa att det alltid finns tillgängligt för användning.

Extratjänster

Utöver den grundläggande städningen erbjuder vi även extratjänster såsom fönsterputsning, mattrengöring (vanliga mattor och entrémattor) samt polering av golv för att ytterligare förbättra utseendet och hygienen på kontoret.

Städning av affärer och andra företagslokaler

Skapa ett imponerande första Intryck för era affärer och butiker

En ren och välskött affär eller butik, är ofta avgörande för att göra ett starkt första intryck på både kunder och besökare.

Med våra affär-/ och butiksstädningar kan ni vara säkra på att era lokaler alltid presenteras på sitt bästa sätt.

Anpassade städlösningar för företagets behov

Vi erbjuder skräddarsydda städlösningar som passar era unika behov och krav. Detta kan innefatta exempelvis städning före eller efter era öppettider, såsom tidiga morgnar, kvällar och t om nätter.

Vårt erfarna team av städare är specialiserade på att hantera allt från små butiker till stora kommersiella fastigheter.

Omfattande rengöring för alla ytor i era affärslokaler

Våra tjänster omfattar en grundlig rengöring av alla ytor, inklusive golv, fönster och butiksutrustning. Vi ser till att era affärslokaler är fria från damm, smuts och bakterier för en trygg och trivsam köpupplevelse för era kunder.

Effektiv lokalstädning för er verksamhet

Oavsett om det handlar om daglig underhållsstädning eller mer omfattande rengöringsbehov, kan ni lita på oss för att leverera pålitliga och effektiva lokalstädtjänster. Vi arbetar efter era tidsplaner och krav för att säkerställa att era affärslokaler alltid hålls i toppskick.

Byggstädning

Kom igång med byggstädning

Att få en ren och säker arbetsplats efter en byggprocess är avgörande för att slutföra projektet med framgång. Med vår byggstädningstjänst är det enkelt att komma igång. Kontakta oss för att få svar på era frågor, få offert samt diskutera era behov och krav.

Vad ingår i byggstädning?

Vår byggstädning inkluderar en omfattande rengöring av hela byggområdet för att ta bort allt byggdamm, skräp och spill. Vi rengör även ytor och inventarier för att säkerställa att de är säkra och redo för användning.

Vart utför vi byggstäd?

Vi utför byggstädning i hela Storstockholm bland annat på nybyggen, renoveringsprojekt eller andra byggplatser.

Oavsett vart ert projekt befinner sig, är vi redo att leverera professionell byggstädning för att möta era behov och säkerhetskrav.

Städning av kök

Vi ser till att ert kök är rent och hygieniskt genom noggrann rengöring av ytor, diskbänkar, och vitvaror samt tömning av sopor.

Städning av badrum och toalett

Badrum och toaletter desinficeras och rengörs noggrant för att säkerställa en fräsch och hygienisk miljö för alla anställda.

Påfyllning av förbrukningsmaterial

Vi kontrollerar och fyller på förbrukningsmaterial såsom toalettpapper, handtvål och pappershanddukar för att säkerställa att det alltid finns tillgängligt för användning.

Extratjänster

Utöver den grundläggande städningen erbjuder vi även extratjänster såsom fönsterputsning, mattrengöring (vanliga mattor och entrémattor) samt polering av golv för att ytterligare förbättra utseendet och hygienen på kontoret.

Våra senaste kundrecensioner

Flyttservice Stockholm
4.9
Baserat på 73 recensioner
powered by Google
Peter Pan (FROSTh)Peter Pan (FROSTh)
13:21 27 Sep 23
N WallinN Wallin
10:08 22 Sep 23
Allt var bra och tjänsten levererades som överenskommet. Hade problem att få in en möbel i hissen då den var för stor men killarna löste det på ett smart sätt och allt flyttades utan några problem alls. Killarna var försiktiga med grejorna och allt kom fram utan en skråma. Om ni ska flytta så använd denna firma.
Shuai ZhuShuai Zhu
13:20 11 Sep 23
Bra!
Emma BrovallEmma Brovall
06:34 28 Aug 23
Torbjörn KlingaTorbjörn Klinga
03:11 18 Aug 23
Flyttservice Stockholm är mycket pålitliga och genomförde en tömning och städning av en lägenhet på utsatt tid med väldigt gott resultat. Jag kan varmt rekommendera deras tjänster.
Zz CyganZz Cygan
05:32 11 Aug 23
Kan rekommendera flyttservice killarnaVäldigt duktiga som snabbt fick överblick över flytten.Det gick snabbt smidigt och de jobbade effektivt från källare o lägenhet till magasinering.De hade god service känsla.Och jag är supernöjd med helheten.Mvh från Vasastan
Isabelle PrytzIsabelle Prytz
08:20 20 Apr 23
Supernöjd med deras proffsiga service, trevligt bemötande med snabba svar. Toppenbra utfört arbete och väldigt noggrant städat. Jag kommer definitivt anlita de igen och jag kan varmt rekommendera den här flytt/städ-firman!
js_loader

Kontakta oss och berätta mer om vad du behöver hjälp med!

Få offert på företagsstädning

Ta kontakt med oss direkt via telefon eller skicka in din förfrågan via formuläret nedan, så ger vi er en personlig offert för ert företag!

Ring oss direkt på:

BEGÄR GRATIS OFFERT

  - Ditt namn

  - Din epost

  - Telefon

  - Önskat datum

  - Ditt ärende

  - Meddelande

  - Postnummer

  - Adress

  Våra andra tjänster!

  STÄDNINGFlytthjälp

  Vi erbjuder professionell flytthjälp i hela storstockholm för att göra din flytt smidig och effektiv. Med erfarna flyttare och toppmodern utrustning garanterar vi högkvalitativ service.

  Läs Mer >>

  STÄDNINGKontorsflytt

  När det handlar om företagsflytt i Stockholm är det viktigt att ha en pålitlig och erfaren flyttfirma vid sin sida. Vi har etablerat oss som en effektiv partner för företag som söker en smidig flyttupplevelse. Med skräddarsydda lösningar, tillförlitlighet och enastående kundservice är vi det självklara valet för företag som planerar en företagsflytt i Stockholm.

  Läs Mer >>

  STÄDNINGPRIVATSTÄD

  Du som privatkund kan anlita oss och utnyttja RUT-avdraget. Vi vet hur trevligt det är att komma hem till en nystädad bostad och erbjuder därför städhjälp så att du får möjlighet att lägga tid på sådant som är mycket roligare än städning. Vi strävar alltid efter att ge dig högsta möjliga kvalitet!

  Läs Mer >>

  stadarska
  flytthjalper

  Redo för ett riktigt proffsigt resultat?
  Tveka inte att kontakta oss!