FLYTTHJÄLP_flyttning

FLYTTHJÄLP TILL BRA PRIS - STÄD & FLYTTFIRMA - MOVING & CLEANING COMPANY I STOCKHOLM

LETAR DU EFTER EN SERIÖS FLYTTFIRMA I STOCKHOLM?

Planerar du att flytta? Anlita ett proffs! Vi har stor erfarenhet och erbjuder de flesta tjänster (t.ex. ned- och uppackning, ned- och uppmontering av möbler, hantering av tunga saker som piano, vapenskåp etc). Vi lånar dessutom ut flyttkartonger till våra kunder helt gratis.
Det finns två alternativ att välja, timpris eller fastpris. Är du intresserad av fastpris erbjuder vi kostnadsfritt hembesök för offert, vi tillhandahåller också prisförslag utifrån en flyttförfrågan (ssylka) som du fyller i själv. Vi innehar F-skattesedel, IF ansvarförsäkring och trafiktillstånd.

Guldpaket

Detta är det absolut enklaste alternativet för dig som vill spara tid. Vi hämtar nyckeln från lägenheten/huset som du flyttar från och till lägenheten/huset som du ska flytta till. Vi utför packning, flytt, flyttstädning och sedan uppackning.

Silverpaket

Vi utför packning, flytt och flyttstädning. Du packar upp själv.

FLYTTHJÄLP TILL BRA PRIS - FLYTTFIRMA - MOVING COMPANY I STOCKHOLM

VI HJÄLPER DIG MED FÖLJANDE

FLYTTSTÄDNING

Att på egen hand utföra flyttstädning på rätt sätt är både svårt och tidskrävande. Därför erbjuder vi dig hjälp att utföra flyttstädning. Vi använder det bästa städmaterialet som ger det bästa resultatet på marknaden. Vi lämnar alltid tre dagars garanti på flyttstädning.

Läs mer >>

PACKNING
BOHAGSFLYTT
BÄRHJÄLP
FÖRETAGSFLYTT

STORT FOKUS PÅ KUNDNÖJDHET

Trots stor erfarenhet vill vi alltid bli bättre. Vi ger alltid personlig service till våra kunder. Du som anlitat oss får gärna skriva vad du tycker om oss skriva vad du tycker om oss här. Om du vill läsa vad andra kunder tycker om oss, läs här.

FLYTTHJÄLP_flyttning
BRA PRISER OCH HÖG KVALITET

Om du beställer flytt och flyttstäd

10% rabatt på alla flyttjänster

rut-av-drag
Lämnar vi 50% RUT-avdrag på våra tjänster.

Har du frågor eller funderingar? Är du alltid varmt välkommen att kontakta oss.

stadarska
flytthjalper

Redo för ett riktigt proffsigt resultat?
Tveka inte att kontakta oss!