Flyttfirma i Botkyrka: Er pålitliga partner för en Enkel Flytt

Välkommen till oss på Flyttservice Stockholm, er dedikerade partner för smidiga och problemfria flyttar i Botkyrka och dess omgivningar. Oavsett om det handlar om en privatflytt eller företagsflytt, kan ni lita på vår expertis och erfarenhet för att göra er flyttresa så enkel som möjligt.

Ta hjälp av oss efter era behov

Vi förstår att varje flytt är unik, och därför strävar vi alltid efter att anpassa våra tjänster efter era specifika behov. Vi är därför anpassningsbara och kan erbjuda er skräddarsydda lösningar som passar just era önskemål och krav, eller färdiga paketlösningar för den som vill ha det riktigt enkelt. Detta gäller oavsett om det handlar om en mindre privatflytt eller en mer omfattande företagsflytt till eller från Botkyrka.

Kostnadsfri offert för er flytt inom Botkyrka

För att underlätta er planering och budgetering erbjuder vi kostnadsfria offertbesök för att bedöma omfattningen av er flytt inom Botkyrka. Genom att erbjuda en transparent och konkurrenskraftig prissättning strävar vi efter att ge er en klar bild av vad ni kan förvänta er och undvika eventuella överraskningar längs vägen.

Ring oss direkt 073-972 04 88

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort!

  - Ditt namn

  - Din epost

  - Ämne

  - Ditt meddelande

  Våra tjänster inom flytt

  Vår omfattande uppsättning av tjänster inom flytt täcker allt från ned- och uppackning till säker transport och noggrann flyttstädning. Vi har erfarenheten och kompetensen för att hantera varje aspekt av er flytt med precision och omsorg, vilket gör hela processen så enkel och smidig som möjligt för er.

  Vi hjälper er bland annat med:

 • Privat Flytthjälp
 • Företagsflytt
 • Packning
 • Bärhjälp
 • Flyttstädning (privatstädning samt kontorsstädning)
 • Varför välja oss som flyttfirma?

  Med vår långa erfarenhet och beprövade track record av att leverera pålitliga och högkvalitativa tjänster är vi er pålitliga partner för er flytt i Botkyrka. Vår dedikation till att överträffa kundens förväntningar och att hantera varje flytt med omsorg och precision är vad som sätter oss isär från konkurrenterna och gör oss till det självklara valet för att flytta smidigare.

  Våra tidigare kunder har ordet

  Låt våra tidigare kunders positiva erfarenheter och omdömen tala för sig själva. Vi är stolta över att kunna erbjuda er feedback och referenser från våra tidigare nöjda kunder, vilket ger er förtroendet att veta att kunna välja rätt företag för flytthjälp i Botkyrka.

  Flyttservice Stockholm
  4.9
  Baserat på 73 recensioner
  powered by Google
  Peter Pan (FROSTh)Peter Pan (FROSTh)
  13:21 27 Sep 23
  N WallinN Wallin
  10:08 22 Sep 23
  Allt var bra och tjänsten levererades som överenskommet. Hade problem att få in en möbel i hissen då den var för stor men killarna löste det på ett smart sätt och allt flyttades utan några problem alls. Killarna var försiktiga med grejorna och allt kom fram utan en skråma. Om ni ska flytta så använd denna firma.
  Shuai ZhuShuai Zhu
  13:20 11 Sep 23
  Bra!
  Emma BrovallEmma Brovall
  06:34 28 Aug 23
  Torbjörn KlingaTorbjörn Klinga
  03:11 18 Aug 23
  Flyttservice Stockholm är mycket pålitliga och genomförde en tömning och städning av en lägenhet på utsatt tid med väldigt gott resultat. Jag kan varmt rekommendera deras tjänster.
  Zz CyganZz Cygan
  05:32 11 Aug 23
  Kan rekommendera flyttservice killarnaVäldigt duktiga som snabbt fick överblick över flytten.Det gick snabbt smidigt och de jobbade effektivt från källare o lägenhet till magasinering.De hade god service känsla.Och jag är supernöjd med helheten.Mvh från Vasastan
  Isabelle PrytzIsabelle Prytz
  08:20 20 Apr 23
  Supernöjd med deras proffsiga service, trevligt bemötande med snabba svar. Toppenbra utfört arbete och väldigt noggrant städat. Jag kommer definitivt anlita de igen och jag kan varmt rekommendera den här flytt/städ-firman!
  js_loader

  Mer info om Botkyrka

  Botkyrka kommun, beläget mellan Stockholm och Södertälje, är känd för sitt natursköna läge med Mälaren i norr och Östersjön i söder som ramar in dess område. Här erbjuds invånarna en mångfald av naturområden och naturreservat som skapar en vacker och varierad livsmiljö.

  Med en befolkning på 95 000 personer är Botkyrka den femte största kommunen i Stockholms län och rankas som den 21:a största kommunen i Sverige. Området är uppdelat i sex distinkta kommundelar, nämligen Alby, Fittja, Hallunda-Norsborg, Tullinge, Tumba och Vårsta-Grödinge. Denna mångfald av områden ger Botkyrka en rik kulturell och samhällelig variation, vilket återspeglas i de omkring 100 olika språk som talas inom kommunen och skapar en rik mångfald av kulturer och bakgrunder.

  Del i kommunen
  Alby
  Fittja
  Hallunda-Norsborg
  Tullinge
  Tumba
  Vårsta-Grödinge

  Antal invånare
  14 208
  7 514
  21 130
  20 179
  26 852
  4 596

  Det finns över 36 000 olika bostäder i Botkyrka, där flest hem består av lägenheter och flerbostadshus. Följt av villor och radhus, dvs småhus.

  Fakta om Botkyrka, tabell med invånare och andel bostadstyper i %

  Källa: Botkyrka Kommun

  Om oss

  FÖRETAG

  företag

  ViktorJ AB

  VD: Viktor Jouravlov
  Org. Nr.: 556952-4480


  F-Skatt: Registrerad
  Moms: Registrerad i Momsregistret
  Registreringsår: 2013

  TELEFON
  ADRESS