BUD OCH TRANSPORT I STOCKHOLM

Flyttservice Stockholm
4.9
Baserat på 73 recensioner
powered by Google
js_loader

Fyll i din förfrågan

  - Ditt namn

  - Din epost

  - Ämne

  - Ditt meddelande

  Vi är mer än den vanliga flyttfirman. Vill du transportera saker mellan olika adresser eller köra saker som du inte längre behöver till soptippen kan vi hjälpa dig med detta.

  Flyttbil Flyttservice stockholm

  Få prisförslag av vår budfirma i Stockholm

  Ta kontakt med oss direkt via telefon eller skicka in din förfrågan via formuläret nedan, så ger vi er en personlig offert för din flytt!

  STORT FOKUS PÅ KUNDNÖJDHET

  Vi är trygga i att kunna säga att vi är en flyttfirma i Stockholm med bra omdömen. Med vårt engagemang och kapacitet kan vi erbjuda “nöjd-kund-garanti”, eftersom vi vet att vi gör ett grymt jobb.

  Våra senaste kundrecensioner

  Flyttservice Stockholm
  4.9
  Baserat på 73 recensioner
  powered by Google
  Peter Pan (FROSTh)Peter Pan (FROSTh)
  13:21 27 Sep 23
  N WallinN Wallin
  10:08 22 Sep 23
  Allt var bra och tjänsten levererades som överenskommet. Hade problem att få in en möbel i hissen då den var för stor men killarna löste det på ett smart sätt och allt flyttades utan några problem alls. Killarna var försiktiga med grejorna och allt kom fram utan en skråma. Om ni ska flytta så använd denna firma.
  Shuai ZhuShuai Zhu
  13:20 11 Sep 23
  Bra!
  Emma BrovallEmma Brovall
  06:34 28 Aug 23
  Torbjörn KlingaTorbjörn Klinga
  03:11 18 Aug 23
  Flyttservice Stockholm är mycket pålitliga och genomförde en tömning och städning av en lägenhet på utsatt tid med väldigt gott resultat. Jag kan varmt rekommendera deras tjänster.
  Zz CyganZz Cygan
  05:32 11 Aug 23
  Kan rekommendera flyttservice killarnaVäldigt duktiga som snabbt fick överblick över flytten.Det gick snabbt smidigt och de jobbade effektivt från källare o lägenhet till magasinering.De hade god service känsla.Och jag är supernöjd med helheten.Mvh från Vasastan
  Isabelle PrytzIsabelle Prytz
  08:20 20 Apr 23
  Supernöjd med deras proffsiga service, trevligt bemötande med snabba svar. Toppenbra utfört arbete och väldigt noggrant städat. Jag kommer definitivt anlita de igen och jag kan varmt rekommendera den här flytt/städ-firman!
  js_loader

  Utöver flytthjälp, erbjuder vi även:

  STÄDNINGFLYTTSTÄDNING

  Att på egen hand utföra flyttstädning på rätt sätt är både svårt och tidskrävande. Därför erbjuder vi dig hjälp att utföra flyttstädning. Vi använder det bästa städmaterialet som ger det bästa resultatet på marknaden. Vi lämnar alltid tre dagars garanti på flyttstädning.

  Läs Mer >>

  STÄDNINGKontorsflytt

  När det handlar om företagsflytt i Stockholm är det viktigt att ha en pålitlig och erfaren flyttfirma vid sin sida. Vi har etablerat oss som en effektiv partner för företag som söker en smidig flyttupplevelse. Med skräddarsydda lösningar, tillförlitlighet och enastående kundservice är vi det självklara valet för företag som planerar en företagsflytt i Stockholm.

  Läs Mer >>

  STÄDNINGPRIVATSTÄD

  Du som privatkund kan anlita oss och utnyttja RUT-avdraget. Vi vet hur trevligt det är att komma hem till en nystädad bostad och erbjuder därför städhjälp så att du får möjlighet att lägga tid på sådant som är mycket roligare än städning. Vi strävar alltid efter att ge dig högsta möjliga kvalitet!

  Läs Mer >>

  STÄDNINGKONTORSSTÄD

  Driver du företag och vill anlita ett seriöst företag som kan hjälpa dig med kontorsstädning har du kommit rätt. Vi har stor erfarenhet inom detta område. Bland våra kunder finns välkända företag som Happy socks, Nyheter24, The Cords och många fler. Tveka inte - kontakta oss.

  Läs Mer >>

  stadarska
  flytthjalper

  Redo för ett riktigt proffsigt resultat?
  Tveka inte att kontakta oss!