Hemstädning i Stockholm

Vid flytt eller regelbunden städning av oss som städfirma i Stockholm

Välkommen till vår hemstädtjänst – För ett skinande rent hem!

Vi förstår att livet kan vara hektiskt och att tiden är en värdefull resurs. Därför är det vårt uppdrag att erbjuda dig professionell hemstädning som gör ditt liv enklare och ger dig mer tid att fokusera på det som verkligen betyder något för dig. Med vår erfarna personal och skräddarsydda tjänster kan du njuta av ett välstädat och fräscht hem utan att behöva lyfta ett finger. Låt oss ta hand om städningen så att du kan ägna din tid åt att skapa minnen och njuta av livet. Med vår hemstädtjänst får du inte bara ett skinande rent hem, utan även en bekvämare och mer avslappnad vardag.

Ta det första steget mot ett enklare liv – kontakta oss idag för att boka din hemstädning och upptäck fördelarna med att överlåta städningen till oss.

Professionell hemstädning för dig och din bostad

Kom hem till ett rent hem - så ofta du vill!

Vi förstår hur underbart det är att komma hem till en nystädad bostad, och därför erbjuder vi städhjälp så att du kan ägna din tid åt roligare aktiviteter än städning. Vårt mål är alltid att leverera högsta möjliga kvalitet för att göra ditt hem skinande rent och inbjudande.

Som privatperson kan du även dra nytta av våra hemstädtjänster och utnyttja RUT-avdraget på våra redan förmånliga priser!

Veckostädning med "Prova på erbjudande"

Veckostädning är en populär tjänst som vi erbjuder, där vi regelbundet städar ditt hem en gång per vecka eller varannan vecka - du som kund bestämmer hur ofta du vill ha städhjälp.

Just nu har vi ett prova på erbjudande på veckostädning. Första månaden får du 50% rabatt, vilket motsvarar endast 70 kr/h efter RUT-avdrag

Vad kostar hemstädning?

Våra priser för städhjälp hemma
35kr / kvm (50 - 100 kvm)
30kr / kvm (100 - 200 kvm)
Pris via offert (200+ kvm)

Vi förstår vikten av att ha klarhet och öppenhet när det gäller prissättning för hemstädning. Vårt mål är att erbjuda konkurrenskraftiga priser som är både transparenta och rimliga för våra kunder.

Priset för hemstädning kan variera beroende på faktorer såsom storleken på bostaden, dess skick och vilka specifika städtjänster som önskas. För att ge dig en exakt prisuppgift och skräddarsy en städtjänst som passar dina behov, erbjuder vi gratis och helt förpliktande kostnadsfria offerter.

Vi strävar efter att erbjuda flexibla alternativ som passar din budget och önskemål. Oavsett om du är ute efter en enstaka städning eller ett regelbundet städschema, är vi här för att hjälpa till att hitta den bästa lösningen för dig.

Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert och upptäck hur prisvärd och bekväm vår hemstädtjänst kan vara för dig och din familj. Med rimliga priser och enastående service är vi här för att göra din städning till en stressfri och prisvärd upplevelse.

Vad som ingår i hemstädning

Vad ingår i hemstädning?

När du bokar vår hemstädtjänst kan du förvänta dig en omfattande rengöring av ditt hem för att säkerställa att varje yta blir skinande ren och fräsch. Vårt erfarna och noggranna team av städare kommer att utföra följande städtjänster:

Allmän rengöring av alla rum: Detta inkluderar dammsugning och moppning av alla golv, avtorkning av damm från ytor och möbler samt rengöring av dörrhandtag och ljusströmbrytare.

Kök: Vi rengör och desinficerar alla köksytor, inklusive bänkskivor, diskbänkar och spisar. Vi torkar av utsidan av vitvaror och rengör insidan av mikrovågsugnen om det önskas.

Badrum: Badrummet rengörs noggrant, inklusive rengöring av badkar, dusch, handfat, toalett och speglar. Vi desinficerar ytor för att säkerställa en hygienisk miljö.

Dammning och avtorkning av alla tillgängliga ytor: Detta inkluderar bordsytor, hyllor, fönsterbrädor och andra ytor där damm kan samlas.

Sopning och dammsugning av alla golv och mattor: Vi ser till att alla golv och mattor blir noggrant rengjorda för att avlägsna smuts och damm.

Tömning av sopkorgar och återställning av rummets ordning: Vi tömmer alla sopkorgar och återställer rummets ordning genom att ordna möbler och andra föremål på deras platser.

Extratjänster

Utöver de grundläggande städtjänsterna erbjuder vi även ett antal extratjänster för att tillgodose dina specifika behov och önskemål. Exempel på detta kan vara:

Fönsterputsning: Vi erbjuder professionell fönsterputsning för att ge dina fönster en klar och glänsande finish både inifrån och utifrån.

Mattrengöring: Våra städare kan rengöra dina mattor och mattor för att avlägsna smuts, fläckar och oönskade lukter.

Ugnrengöring: Vi tar hand om rengöringen av din ugn för att avlägsna fett, smuts och matrester och återställa dess glans.

Inre rengöring av kylskåp och frys: Vi rengör och desinficerar insidan av ditt kylskåp och frys för att säkerställa en hygienisk förvaringsplats för dina livsmedel.

Putsning av speglar och glasytor: Vi polerar och putsar dina speglar och andra glasytor för att ge dem en klar och fläckfri yta.

Strykning av kläder: Våra städare kan även hjälpa till med att stryka och vika dina kläder för en komplett och välordnad garderob.

Bäddning av sängar: Vi bäddar sängarna för en fräsch och inbjudande look i dina sovrum.

Växtvård: För dig som har växter i ditt hem erbjuder vi även enklare växtvårdstjänster såsom vattning och torkning av blad.

Tvättning av kläder: Vi kan även hjälpa till med tvättning av kläder för att göra din vardag ännu smidigare.

Skräddarsydda önskemål: Om du har specifika önskemål eller behov utöver de tidigare nämnda tjänsterna är vi flexibla nog att anpassa vår städning för att passa dina unika krav.

Vi städar alla typer av bostäder i Stockholm

Oavsett om du bor i lägenhet, villa, radhus eller fritidshus, så erbjuder vi städtjänster för din bostad. Vi är experter på att städa alla typer av bostäder i Storstockholm och är redo att leverera skräddarsydd städning som passar dina behov och önskemål.

Professionell flyttstädning med städgaranti

Flyttstädning kan vara krävande och tidskrävande att utföra på egen hand. Därför erbjuder vi hjälp med flyttstädning med användning av det bästa städmaterialet på marknaden.

Vi lämnar alltid tre dagars garanti på vår flyttstädning för att säkerställa att du är helt nöjd med resultatet. Med vår expertis och dedikation kan du luta dig tillbaka och fokusera på att göra din flytt smidig och stressfri.

Om du tar hjälp av oss för flytthjälp samtidigt som du bokar flyttstädning i Stockholm så får du just nu 10% rabatt på våra tjänster!

Våra senaste kundrecensioner

Flyttservice Stockholm
4.9
Baserat på 73 recensioner
powered by Google
Peter Pan (FROSTh)Peter Pan (FROSTh)
13:21 27 Sep 23
N WallinN Wallin
10:08 22 Sep 23
Allt var bra och tjänsten levererades som överenskommet. Hade problem att få in en möbel i hissen då den var för stor men killarna löste det på ett smart sätt och allt flyttades utan några problem alls. Killarna var försiktiga med grejorna och allt kom fram utan en skråma. Om ni ska flytta så använd denna firma.
Shuai ZhuShuai Zhu
13:20 11 Sep 23
Bra!
Emma BrovallEmma Brovall
06:34 28 Aug 23
Torbjörn KlingaTorbjörn Klinga
03:11 18 Aug 23
Flyttservice Stockholm är mycket pålitliga och genomförde en tömning och städning av en lägenhet på utsatt tid med väldigt gott resultat. Jag kan varmt rekommendera deras tjänster.
Zz CyganZz Cygan
05:32 11 Aug 23
Kan rekommendera flyttservice killarnaVäldigt duktiga som snabbt fick överblick över flytten.Det gick snabbt smidigt och de jobbade effektivt från källare o lägenhet till magasinering.De hade god service känsla.Och jag är supernöjd med helheten.Mvh från Vasastan
Isabelle PrytzIsabelle Prytz
08:20 20 Apr 23
Supernöjd med deras proffsiga service, trevligt bemötande med snabba svar. Toppenbra utfört arbete och väldigt noggrant städat. Jag kommer definitivt anlita de igen och jag kan varmt rekommendera den här flytt/städ-firman!
js_loader

Kontakta oss och berätta mer om vad du behöver hjälp med!

Få offert på hemstädning

Ta kontakt med oss direkt via telefon eller skicka in din förfrågan via formuläret nedan, så ger vi er en personlig offert för ditt hem!

Ring oss direkt på:

BEGÄR GRATIS OFFERT

  - Ditt namn

  - Din epost

  - Telefon

  - Önskat datum

  - Ditt ärende

  - Meddelande

  - Postnummer

  - Adress

  stadarska
  flytthjalper

  Redo för ett riktigt proffsigt resultat?
  Tveka inte att kontakta oss!