Flyttfirma för flyttar i Nacka

Hej och välkommen till Flyttservice Stockholm, vi är er dedikerade och skräddarsydda partner för en problemfri flytt i Nacka. Vi förstår att varje flytt är unik, och vi är här för att anpassa våra tjänster precis efter era behov och önskemål. Oavsett om ni behöver hjälp med en snabb och effektiv flytt eller en mer omfattande och detaljerad planering, så finns vi här för er precis så mycket som ni behöver.

Vi hjälper er i den mån ni behöver

Oavsett om ni behöver en helhetslösning för er flytt eller bara behöver stöd med specifika moment, står vi till tjänst för att skräddarsy vår hjälp efter era unika behov. Er tillfredsställelse är vår främsta prioritet, och vi strävar alltid efter att göra er flyttresa så smidig och problemfri som möjligt.

FLYTTHJÄLP: Skräddarsydda paket för enkla Flyttar

Guldpaket: För en totalt bekymmersfri flytt av bohag

Vårt Guldpaket är det perfekta alternativet för er som vill överlåta hela flyttprocessen i våra trygga händer. Vi tar hand om allt från att hämta nycklarna till att utföra packning, flytt, noggrann flyttstädning, och slutligen även uppackning. Med detta paket kan ni vara säkra på att er flytt blir både enkel och helt bekymmersfri.

Silverpaket: Assisterad Flytthjälp

Vårt Silverpaket är utformat för er som vill vara mer delaktiga i flyttprocessen. Vi tar hand om packningen, själva flytten, och ser till att er gamla bostad lämnas skinande ren med vår noggranna flyttstädning. Ni tar sedan över och packar upp på den nya adressen. Med vårt Silverpaket får ni det nödvändiga stödet utan att förlora känslan av kontroll.

Skräddarsydda lösningar

Vi tar givetvis även emot förfrågningar som är mer speciella och nödvändigtvis går under våra paketlösningar. Ta kontakt med oss och förklara hur vi kan hjälpa er så hittar vi en lösning som passar er budget och önskemål.

Vill du få ett prisförslag från oss som flyttfirma i Nacka?

Vi förstår vikten av att ha en tydlig bild av kostnaden för er flytt. Därför erbjuder vi en personlig och kostnadsfri konsultation för att skräddarsy en plan som passar era behov och budget.

Kontakta oss idag för att ta det första steget mot en smidig och problemfri flytt i Nacka.

Ring oss direkt 073-972 04 88

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort!

  - Ditt namn

  - Din epost

  - Ämne

  - Ditt meddelande

  Fördelarna med att välja oss för er flytt i Nacka

  När ni väljer oss för er flytt i Nacka väljer ni inte bara en flyttfirma, ni väljer en pålitlig partner som tar varje steg i er flyttresa personligt. Vår erfarenhet och hängivenhet för att göra er flyttresa så smidig och enkel som möjligt är vad som sätter oss isär. Vi lovar att behandla era ägodelar med samma omsorg och respekt som vi skulle våra egna.

  Våra tjänster: Skräddarsydda lösningar för varje moment av er flytt till eller från Nacka

  Våra tjänster sträcker sig från noggrann och effektiv packning till säker och pålitlig transport. Vårt dedikerade team är här för att ta hand om varje moment av er flyttresa, oavsett om det är att säkert transportera ömtåliga ägodelar eller att säkerställa att varje rum är felfritt städat efter att ni har flyttat ut.

 • Flytthjälp
 • Flyttstäd
 • Packning
 • Transport
 • och mycket mer
 • Våra omdömen som flyttfirma

  Vi är stolta över de positiva omdömen vi har fått från våra tidigare kunder. Deras berättelser och upplevelser står som ett bevis på vår kompetens och hängivenhet för att leverera högkvalitativa flyttjänster i Nacka. Låt deras ord vara en försäkran om vår dedikation till att göra er flyttupplevelse så smidig och problemfri som möjligt.

  Flyttservice Stockholm
  4.9
  Baserat på 73 recensioner
  powered by Google
  Peter Pan (FROSTh)Peter Pan (FROSTh)
  13:21 27 Sep 23
  N WallinN Wallin
  10:08 22 Sep 23
  Allt var bra och tjänsten levererades som överenskommet. Hade problem att få in en möbel i hissen då den var för stor men killarna löste det på ett smart sätt och allt flyttades utan några problem alls. Killarna var försiktiga med grejorna och allt kom fram utan en skråma. Om ni ska flytta så använd denna firma.
  Shuai ZhuShuai Zhu
  13:20 11 Sep 23
  Bra!
  Emma BrovallEmma Brovall
  06:34 28 Aug 23
  Torbjörn KlingaTorbjörn Klinga
  03:11 18 Aug 23
  Flyttservice Stockholm är mycket pålitliga och genomförde en tömning och städning av en lägenhet på utsatt tid med väldigt gott resultat. Jag kan varmt rekommendera deras tjänster.
  Zz CyganZz Cygan
  05:32 11 Aug 23
  Kan rekommendera flyttservice killarnaVäldigt duktiga som snabbt fick överblick över flytten.Det gick snabbt smidigt och de jobbade effektivt från källare o lägenhet till magasinering.De hade god service känsla.Och jag är supernöjd med helheten.Mvh från Vasastan
  Isabelle PrytzIsabelle Prytz
  08:20 20 Apr 23
  Supernöjd med deras proffsiga service, trevligt bemötande med snabba svar. Toppenbra utfört arbete och väldigt noggrant städat. Jag kommer definitivt anlita de igen och jag kan varmt rekommendera den här flytt/städ-firman!
  js_loader

  Mer om Nacka

  Beläget i hjärtat av Nacka kommun i Stockholms län, utgör Nacka en blomstrande centralort som kombinerar det bästa av stadsliv och natursköna omgivningar. Med en växande befolkning som 2022 passerade 110 000 invånare, är Nacka en dynamisk och mångfacetterad kommun som lockar människor med sitt rika kulturella arv och sina många rekreationsmöjligheter.

  Information om Nacka, invånare och bostadstyper

  Källa: Nacka kommun

  Om oss

  FÖRETAG

  företag

  ViktorJ AB

  VD: Viktor Jouravlov
  Org. Nr.: 556952-4480


  F-Skatt: Registrerad
  Moms: Registrerad i Momsregistret
  Registreringsår: 2013

  TELEFON
  ADRESS