Flyttfirma för flyttar i Solna

Välkommen till Flyttservice Stockholm, ert trygga val för att göra er flytt i Solna smidig och bekymmersfri. Med vår gedigna erfarenhet och starka engagemang är vi dedikerade till att ta hand om er och göra er flyttresa så enkel och effektiv som möjligt. Vi förstår vikten av att varje flytt är unik, och vi anpassar våra tjänster efter era specifika behov och önskemål för att säkerställa er fullständiga tillfredsställelse.

Flytthjälp i Solna efter era önskemål

Vårt team är alltid redo att bistå er med skräddarsydd flytthjälp precis enligt era önskemål. Oavsett om ni behöver hjälp med packning, transport eller flyttstädning, strävar vi alltid efter att leverera en skräddarsydd lösning som passar era specifika behov. Er tillfredsställelse är vår högsta prioritet.

Få en gratis offert för er flytt från/till Solna

Vi erbjuder er möjligheten att få en tydlig och kostnadsfri offert för er flytt från eller till Solna. Genom att förstå omfattningen av er flytt kan vi skapa en transparent plan som passar era behov och budget. Kontakta oss idag för att få en klar bild av kostnaden för er kommande flytt.

Ring oss direkt 073-972 04 88

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort!

  - Ditt namn

  - Din epost

  - Ämne

  - Ditt meddelande

  Vi löser allt inom flytt

  Vårt dedikerade team på Flyttservice Stockholm har expertisen och resurserna för att ta hand om varje aspekt av er flytt i Solna. Oavsett om det gäller packning, säker transport eller noggrann flyttstädning, kan ni lita på oss för att säkerställa en smidig och effektiv flyttresa utan komplikationer.

  Fördelarna med att välja Flyttservice Stockholm för flyttar i Solna

  När ni väljer oss som flyttfirma, väljer ni en pålitlig partner som har som främsta mål att göra er flytt så enkel och problemfri som möjligt. Med vår dedikation och erfarenhet tar vi varje flytt personligt och strävar alltid efter att överträffa era förväntningar för att skapa en positiv och minnesvärd flyttupplevelse.

  Tidigare omdömen

  Våra tidigare kunders positiva omdömen och erfarenheter är en direkt bekräftelse på vår kompetens och hängivenhet när det gäller att leverera högkvalitativa flyttjänster i Solna. Låt deras ord och upplevelser vara en försäkran om vårt åtagande att erbjuda er den bästa möjliga flyttupplevelsen.

  Flyttservice Stockholm
  4.9
  Baserat på 73 recensioner
  powered by Google
  Peter Pan (FROSTh)Peter Pan (FROSTh)
  13:21 27 Sep 23
  N WallinN Wallin
  10:08 22 Sep 23
  Allt var bra och tjänsten levererades som överenskommet. Hade problem att få in en möbel i hissen då den var för stor men killarna löste det på ett smart sätt och allt flyttades utan några problem alls. Killarna var försiktiga med grejorna och allt kom fram utan en skråma. Om ni ska flytta så använd denna firma.
  Shuai ZhuShuai Zhu
  13:20 11 Sep 23
  Bra!
  Emma BrovallEmma Brovall
  06:34 28 Aug 23
  Torbjörn KlingaTorbjörn Klinga
  03:11 18 Aug 23
  Flyttservice Stockholm är mycket pålitliga och genomförde en tömning och städning av en lägenhet på utsatt tid med väldigt gott resultat. Jag kan varmt rekommendera deras tjänster.
  Zz CyganZz Cygan
  05:32 11 Aug 23
  Kan rekommendera flyttservice killarnaVäldigt duktiga som snabbt fick överblick över flytten.Det gick snabbt smidigt och de jobbade effektivt från källare o lägenhet till magasinering.De hade god service känsla.Och jag är supernöjd med helheten.Mvh från Vasastan
  Isabelle PrytzIsabelle Prytz
  08:20 20 Apr 23
  Supernöjd med deras proffsiga service, trevligt bemötande med snabba svar. Toppenbra utfört arbete och väldigt noggrant städat. Jag kommer definitivt anlita de igen och jag kan varmt rekommendera den här flytt/städ-firman!
  js_loader

  Information om Solna

  Solna stad ligger i Stockholms län och har 85 450 invånare.

  Solna är en välmående och mångsidig kommun med en levande stadskärna och expansiva grönområden. Kommunen erbjuder en dynamisk mix av bostäder, företag och serviceinrättningar, vilket skapar en livlig och mångfacetterad samhällsstruktur. Med en stark närvaro av kulturella evenemang, utbildningsmöjligheter och hälsosamma livsstilsalternativ är Solna en lockande plats för både familjer och yrkesverksamma.

  Dess närhet till centrala Stockholm gör det till en attraktiv destination för dem som vill uppleva stadslivet samtidigt som de njuter av närheten till naturen. Med en stark vision för hållbar utveckling och samhällsengagemang fortsätter Solna kommun att vara en modern och progressiv plats att bo och verka i.

  Källa: Solna Stad

  Om oss

  FÖRETAG

  företag

  ViktorJ AB

  VD: Viktor Jouravlov
  Org. Nr.: 556952-4480


  F-Skatt: Registrerad
  Moms: Registrerad i Momsregistret
  Registreringsår: 2013

  TELEFON
  ADRESS