Akut flytthjälp

Många gånger har vi möjlighet att hjälpa er med kort varsel!

Behöver du akut flytthjälp i Stockholm? Här är allt du behöver veta!

I en tid av oväntade förändringar eller brådskande situationer kan behovet av en pålitlig flyttfirma vara avgörande. Vi är ett företag som hanterar både flytt och städ i Stockholm både åt privatpersoner samt företag och dödsbon.

Vi kan många gånger hjälpa till med akut flytthjälp för kunder i Stockholm, som behöver flytta med kort varsel eller till och med omedelbart. Med oss kan du lita på att din flytt kommer att hanteras professionellt och effektivt.

Behöver du brådskande hjälp - Ta kontakt med oss idag!

Ta kontakt med oss direkt via kontaktuppgifterna nedan, eller vårt kontaktformulär!

Ring oss direkt på 073-972 04 88

Tyvärr finns det tillfällen där vi inte har möjlighet att rycka ut direkt, men möjligtvis inom de närmsta dagarna och framförallt med den bästa lösningen för din situation.

  - Ditt namn

  - Din epost

  - Ämne

  - Ditt meddelande

  Vad räknas som akut flytthjälp?

  Att behöva flytta akut handlar om att du behöver flytta med kort varsel, vilket kan vara inom ett par dagar eller till och med omedelbart.

  Dessa situationer är unika och därför kan vi ofta underlätta i brådskande situationer där man behöver flytta snabbt utan att behöva kompromissa med kvaliteten på flytten.

  Varför välja Flyttservice Stockholm för din akuta flytt?

  Snabb respons: Vi förstår vikten av att agera snabbt i akuta situationer. Vilket gör att vi strävar efter att svara på din förfrågan och organisera flytten så snabbt som möjligt för att minimera stressen för dig som kund.

  Professionell service: Med Flyttservice Stockholms kan du vara säker på att din flytt kommer att hanteras med omsorg och precision. Vi tar hand om dina ägodelar som om de vore sina egna och ser till att de transporteras säkert till din nya plats. I många fall behövs magasinering på grund av de brådskande omständigheterna, vilket vi självklart kan hjälpa till med!

  Flexibilitet och anpassning: Flyttservice Stockholm erbjuder skräddarsydda lösningar för varje kunds unika behov. Oavsett om det är en flytt med kort varsel, behov av magasinering eller andra specifika önskemål, är de redo att anpassa sig för att göra din flytt så smidig och enkel som möjligt.

  Våra senaste kundomdömen

  Flyttservice Stockholm
  4.9
  Baserat på 73 recensioner
  powered by Google
  Peter Pan (FROSTh)Peter Pan (FROSTh)
  13:21 27 Sep 23
  N WallinN Wallin
  10:08 22 Sep 23
  Allt var bra och tjänsten levererades som överenskommet. Hade problem att få in en möbel i hissen då den var för stor men killarna löste det på ett smart sätt och allt flyttades utan några problem alls. Killarna var försiktiga med grejorna och allt kom fram utan en skråma. Om ni ska flytta så använd denna firma.
  Shuai ZhuShuai Zhu
  13:20 11 Sep 23
  Bra!
  Emma BrovallEmma Brovall
  06:34 28 Aug 23
  Torbjörn KlingaTorbjörn Klinga
  03:11 18 Aug 23
  Flyttservice Stockholm är mycket pålitliga och genomförde en tömning och städning av en lägenhet på utsatt tid med väldigt gott resultat. Jag kan varmt rekommendera deras tjänster.
  Zz CyganZz Cygan
  05:32 11 Aug 23
  Kan rekommendera flyttservice killarnaVäldigt duktiga som snabbt fick överblick över flytten.Det gick snabbt smidigt och de jobbade effektivt från källare o lägenhet till magasinering.De hade god service känsla.Och jag är supernöjd med helheten.Mvh från Vasastan
  Isabelle PrytzIsabelle Prytz
  08:20 20 Apr 23
  Supernöjd med deras proffsiga service, trevligt bemötande med snabba svar. Toppenbra utfört arbete och väldigt noggrant städat. Jag kommer definitivt anlita de igen och jag kan varmt rekommendera den här flytt/städ-firman!
  js_loader

  Vad ingår när man anlitar oss?

  Vi har kapaciteten att hjälpa er med allting som rör flyttar.

  Bland annat hjälper vi till med:

 • Ned/-Uppackning
 • Transport
 • Flyttstädning
 • Magasinering
 • Tunga lyft
 • och mycket mer..
 • Ta reda på mer, utforska våra olika paket och erbjudanden

  Skärmdump från artikel om vad som ingår i flyttar
  stadarska
  flytthjalper

  Redo för ett riktigt proffsigt resultat?
  Tveka inte att kontakta oss!